APA (7. basım) Alıntı

González Romo, A., Duana Ávila, D., & González Gómez, D. X. (2016). El proceso de producción cafetalero en la región vertiente del Golfo de México (Primera edición.). Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo ; PyV, Plaza y Valdés Editores.

Chicago Style (17. basım) Atıf

González Romo, Adrián, Danae Duana Ávila, ve Diana Xóchitl González Gómez. El Proceso De Producción Cafetalero En La Región Vertiente Del Golfo De México. Primera edición. San Agustín Tlaxiaca, Hidalho, México : México, D.F.: Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo ; PyV, Plaza y Valdés Editores, 2016.

MLA (9th ed.) Atıf

González Romo, Adrián, et al. El Proceso De Producción Cafetalero En La Región Vertiente Del Golfo De México. Primera edición. Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo ; PyV, Plaza y Valdés Editores, 2016.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..