Przejdź do treści
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Wyszukiwanie zaawansowane
Page will reload when a filter is removed. Usuń filtry
Applied Filters:
Podobne hasła: Remove Filter Teatro español
Page will reload when a filter is removed.
Usuń filtry
Pokaż filtry (1)
Podobne hasła: Remove Filter Teatro español
  • Comidas bastardas :
  • Cytować
  • Wyślij emailem
  • Drukuj
  • Eksportuj rekord
    • Eksportuj do RefWorks
    • Eksportuj do EndNoteWeb
    • Eksportuj do EndNote
    • Eksportuj do MARC
    • Eksportuj do MARCXML
    • Eksportuj do RDF
    • Eksportuj do BibTeX
    • Eksportuj do RIS
  • Odnośnik bezpośredni
Comidas bastardas : gastronomía, tradición e identidad en América Latina /

Comidas bastardas : gastronomía, tradición e identidad en América Latina /

Opis bibliograficzny
Korporacja: Coloquio Internacional sobre Cultura, Gastronomía e Identidad Las Palmas, Canary Islands
Kolejni autorzy: Mateo del Pino, Angeles (Redaktor), Pascual Soler, Nieves (Redaktor)
Format: Libros Digitales
Język:hiszpański
Wydane: Providencia, Santiago : Editorial Cuarto Propio, [2013]
Seria:Serie Ensayo (Editorial Cuarto Propio)
Serie Ensayo (Editorial Cuarto Propio). Literatura.
Hasła przedmiotowe:
Food habits > Latin America > Congresses.
Hábitos alimentarios > América Latina > Congresos.
Latin America > Social life and customs > Congresses.
América Latina > Civilización > Congresos.
América Latina > Vida social y costumbres > Congresos.
Latin America > Civilization > Congresses.
Libros electrónicos.
Dostęp online:https://elibro.net/ereader/elibrounam/190953
  • Egzemplarz
  • Opis
  • Podobne zapisy
  • Wersja MARC

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/190953

Podobne zapisy

  • La gastronomía del Valle de Toluca : un recorrido por su historia, cultura y tradiciones /
    od: Viesca González, Carlos
    Wydane: (2019)
  • La lenta emergencia de la comida mexicana : ambigüedades criollas, 1750-1800 /
    od: Juárez López, José Luis
    Wydane: (2005)
  • Comida de verdad : alimentación sin mentiras ni trucos /
    od: Jara, Miguel
    Wydane: (2019)
  • Comensales, consumidores y ciudadanos : una perspectiva sobre los múltiples significados de la alimentación en el siglo XXI /
    od: Cáceres Nevot, Juanjo
    Wydane: (2010)
  • Signos de alerta de trastornos alimentarios, de depresión, del aprendizaje y conductas violentas entre adolescentes de Cantabria
    od: Paniagua Repetto, Horacio, i wsp.
    Wydane: (2003)

Opcje wyszukiwania

  • Historia wyszukiwania
  • Wyszukiwanie zaawansowane

Dalsze opcje

  • Przeglądaj katalog
  • Przeglądaj alfabetycznie
  • Przeglądaj kanały

Pomoc

  • Wskazówka do wyszukiwania
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski