Anar al contingut
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Avançada
  • Tendencia a la cristalización...
  • Citar
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
    • Exportar a MARC
    • Exportar a MARCXML
    • Exportar a RDF
    • Exportar a BibTeX
    • Exportar a RIS
  • Enllaç permanent
Tendencia a la cristalización de algunas mieles uniflorales cubanas

Tendencia a la cristalización de algunas mieles uniflorales cubanas

Dades bibliogràfiques
Autor principal: Escobar Camejo, Mayhery
Autor corporatiu: e-libro, Corp, Cuba Farmacia Alimentos 2004. Encuentro Ibero Americano sobre las Ciencias Farmacéuticas y Alimentarias
Altres autors: Manresa González, Ada
Format: Libros Digitales
Idioma:espanyol
Publicat: Ciudad de La Habana : Editorial Universitaria (Cuba), 2004.
Matèries:
Pharmaceutica techology. > Congresses. > Cuba.
Food processing and manufacture. > Congresses. > Cuba.
Tecnología Farmacéutica. > Congresos. > Cuba.
Tecnologia Farmaceutica
Libros electrónicos.
Accés en línia:https://elibro.net/ereader/elibrounam/80651
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/80651

Ítems similars

  • Diferenciación sensorial de miel de Apis mellifera y Melipona beeicheii
    Publicat: (2004)
  • Determinación del contenido de azúcares en miel de Melipona beeicheii
    per: Ceballos Tarafa, Liena
    Publicat: (2004)
  • Contribución de Cuba a la producción científica en la temática "Evaluación Sensorial" (1990 2000)
    per: Torricella Morales, Raúl G.
    Publicat: (2004)
  • El programa de Limpieza y Desinfección: garantía de la seguridad alimentaria en el Melía Habana /
    Publicat: (2004)
  • Elaboración y caracterización de queso crema untable bajo en grasa adicionado con inulina
    per: Ramos Díaz, Laura Margarita
    Publicat: (2004)

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg
  • Explorar alfabèticament
  • Explora canals

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski