Siirry sisältöön
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Palaute
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Tarkennettu
  • Análisis evaluativo, component...
  • Sitaatti
  • Lähetä sähköpostilla
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Vienti: RefWorks
    • Vienti: EndNoteWeb
    • Vienti: EndNote
    • Vienti: MARC
    • Vienti: MARCXML
    • Vienti: RDF
    • Vienti: BibTeX
    • Vienti: RIS
  • Pysyvä linkki
Análisis evaluativo, componente I: cocina centralizada Santa Rita, Posadas, Misiones

Análisis evaluativo, componente I: cocina centralizada Santa Rita, Posadas, Misiones

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Ocampo, Andrea Alejandra
Aineistotyyppi: Trabajo Final de Grado
Julkaistu: Posadas, Mis.: Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Humanidades y Ciencias Sociales, 2009
Aiheet:
POLITICA SOCIAL
DESEMPLEO
POBREZA
SEGURIDAD ALIMENTARIA
SUMINISTRO DE ALIMENTOS
PREPARACION DE ALIMENTOS
PROGRAMA SOCIAL
Posadas-Mnes
Barrio Santa Rita
Linkit:Ver en el OPAC del Koha
  • Saatavuustiedot
  • Kuvaus
  • Samankaltaisia teoksia
  • Henkilökuntanäyttö

Internet

Ver en el OPAC del Koha

Saatavuus:
Nide 1509T O151 Trabajo Social Library System Unavailable

Samankaltaisia teoksia

  • Estudio antropológico sobre salud y enfermedad en dos barrios de la ciudad de Posadas
    Tekijä: Jaume, Fernando G.
    Julkaistu: (1983)
  • Investigación de mercado del sector gastronómico de la Avenida Costanera Monseñor Kemerer, para determinar la inclusión de gastronomía regional/étnica en el restaurante Doña Chola
    Tekijä: Mariscal, Matías
    Julkaistu: (2012)
  • La gastronomía regional como componente de la imagen del destino Misiones
    Tekijä: Silvester, Laura Natalia
    Julkaistu: (2007)
  • Como integrar la oferta gastronómica agregando valor al turismo de la ciudad de Buenos Aires: estrategias de cara al futuro
    Julkaistu: (2015)
  • Las representaciones sociales y la desnutrición infantil en la localidad de Santa Ana
    Tekijä: Acosta, Ignacia Alicia, et al.
    Julkaistu: (2010)

Haun vaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku

Hae lisää

  • Selaa luetteloa
  • Selaa aakkosittain
  • Tutki kanavia

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski